Mälarkök Logo Hitta fler modeller och boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra köksexperter direkt hos oss på Mälarkök!
Klicka här!
Header

Kontakta oss direkt

Så hör vi av oss till dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök:

Namn*

E-post*

Telefon*

Om webbplatsen

KöksluckorStockholm(.SE) är en webbplats som skapats för att du som besökare snabbt och lätt ska kunna få överskådlig information inför din köksrenovering. Webbplatsen ägs och drivs av Mälarkök & Inredning AB, och design och innehåll har skapats av GFD Webbyrå.

På Mälarkök är vi övertygade om att de allra flesta kök mycket sällan behöver en helt ny stomme – de flesta fall räcker det gott och väl med nya köksluckor för att helt och hållet förändra kökets utseende. Det är dessutom en mycket mindre investering rent ekonomiskt, än att riva ut hela köket och sätta in ett nytt. Många väljer att byta köksluckor inför en försäljning av hus eller bostadsrättslägenhet, men vi ser också alltfler som väljer att modernisera sitt hem och få en fräschare stil genom att byta sina köksluckor, helt enkelt för att de tröttnat på de gamla.

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig med er köksrenovering är du självklart varmt välkommen att kontakta oss. Använd formuläret här till vänster, eller ring oss direkt på 08 – 403 908 22 så lovar vi att göra vårt bästa för att ge dig ett riktigt bra erbjudande! Självklart kan du boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kökskonsulter för att få en exakt offert. Du kan också använda vår kalkylator som du hittar på sidan för byte av köksluckor i Storstockholm.

Vi hoppas att vi med dessa enkla rader har vunnit ditt förtroende, och att vi snart får höra ifrån er!

/Alla vi på Mälarkök & Inredning AB