Mälarkök Logo Hitta fler modeller och boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra köksexperter direkt hos oss på Mälarkök!
Klicka här!
Header

Kontakta oss direkt

Så hör vi av oss till dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök:

Namn*

E-post*

Telefon*

Priser för att Byta Köksluckor

Priset för att byta köksluckor i ett kök kan variera kraftigt. En mängd olika faktorer spelar in. Kökets storlek och antal luckor, självklart. men också kökets utformning, hur många luckor som behöver lite ”udda” mått spelar in. Och så givetvis vilket material ni vill ha i luckorna. Prisskillnaden kan bli enorm. Lägstapriset, för ett litet kök och med billigaste luckorna, ligger vanligen runt 6-10,000 kronor. Högstapriset kan förstås bli väldigt högt, för ett stort kök med träluckor i exklusivt trä; upp emot 30-50,000 kronor eller mer. Att köpa färdiga standardluckor och montera själv är förstås det billigaste, men förutom att kvalitén inte blir den bästa så är det inte så enkelt att montera dem som det kan verka.

De dyraste köksluckorna är förstås de i solitt trä. Priset på dem beror på vilket träslag som används, om de är målade eller lackerade och utformning. Billigare alternativ är till exempel fanerade köksluckor, som har ett utseende liknande riktiga träluckor, men till ett generellt lägre pris. Ett alternativ till trä och faner är laminerade luckor, som kan fås i lite olika varianter. Till exempel träimitation eller högblankt.

Liksom många andra butiker som säljer köksluckor på nätet sätter vi inte ut ett pris, beroende på att det varierar så kraftigt. I stället får ni välja olika alternativ, med mått och lucktyp, och därefter få ett prisförslag. Ni får helt enkelt prova runt lite, och se vad som passar både kök och plånbok. Det kan verka lite jobbigt att svaret på frågan ”hur mycket kostar nya köksluckor?” är så svävande, men det beror helt enkelt på att inga två kök är likadana. Det enklaste och bästa ni kan göra för att få en korrekt offert är att kontakta oss, så bokar vi in en tid för ett kostnadsfritt hembesök med någon av våra kompetenta kökskonsulter.